LSBS 150 jaar! Stem voor uw hoorspel cadeau!

LSBS 150 jaar! Stem voor uw hoorspel cadeau!

Op 22 oktober viert de Landelijke Stichting voor Blinden en Slechtzienden haar 150e verjaardag. Om dat feest luister bij te zetten wil de LSBS een cadeau aanbieden aan haar doelgroep. Speciaal voor deze gelegenheid zal er een hoorspel gemaakt worden. En u mag kiezen.

Er is een selectie gemaakt van drie Nederlandse romantitels, die zowel bij recensenten als publiek al groot succes hadden:
 

1. "De verjaardagen" van Hanneke Hendrix


Boris is een brokkenpiloot die ondanks alles op sympathie kan rekenen. Tot zijn ouders hem een geheim vertellen dat zijn leven op zijn kop zet. Vanaf dat moment is het Boris tegen de rest van de wereld. Alleen voor zijn buurmeisje Lies, die aan en ongeneeslijke huidaandoening lijdt, waardoor lichamelijk contact onmogelijk is, maakt hij een uitzondering. De twee buitenbeentjes in het wat suffe dorpje zijn voor elkaar bestemd.
 

2. "Magnus" van Arjen Lubach


Wanneer Merlijn Kaiser hoort dat er in een Zweeds pretpark vreemde uitgaven gedaan worden met zijn creditcard, besluit hij op onderzoek uit te gaan in plaats van zijn creditcard te blokkeren. In Amsterdam is hij ongelukkig, zijn vriendin Caro heeft hem net gedumpt.

Op zijn roadtrip door Zweden doet hij een bizarre ontdekking. Alles blijkt te maken te hebben met een gebeurtenis in zijn verleden.
 

3. "Joe Speedboot" van Tommy Wieringa


Fransje Hermans is na een ongeluk invalide geraakt en kan niet meer praten. Hij houdt alles in zijn dagboek bij over zijn dorp Lomark. Zijn fascinatie voor de nieuweling Joe Speedboot is grenzeloos: de jongen die zijn eigen naam verzon en vliegtuigbouwer, bommenlegger en bewegingsfilosoof is. Ook Papa Afrika, Joe’s stiefvader is een vreemde vogel in Lomark. Op de oever van de rivier bouwt hij een schip. Dan verschijnt de beeldschone Picolien Jane, aan wie Joe zijn dagboeken opdraagt, voor wie levenslange vriendschappen op het spel worden gezet. Met haar komen alle verhalen samen, met noodlottige gevolgen.
 

Breng uw stem uit:

Mijn favoriete boek is:


*
Mijn e-mail adres:
*
Ik ben zelf:


*

Stemmen sluit op 12 april.

Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Twitter